Op veel locaties in Lelystad kunnen evenementen worden georganiseerd. Op het merendeel van de locaties gebeurt dit incidenteel en het uitgangspunt is dat incidentele evenementen zoveel mogelijk worden toegestaan. Voor de locaties waar meerdere of meerdaagse evenementen kunnen worden georganiseerd, zoals op De Meent en op het Stadhuisplein zijn locatieprofielen opgesteld. Hierin zijn de randvoorwaarden voor het terrein opgenomen waaronder het maximaal aantal te organiseren evenementen en voorwaarden met betrekking tot verkeersdruk en geluidsoverlast.

Lelystad geschikt voor elk evenement!

Lelystad is bij uitstek geschikt als evenementenstad. Goed bereikbaar, vlakbij uitvalswegen en in een prachtige bos- en waterrijke omgeving. De gemeente beschikt over diverse evenemententerreinen met eindeloos veel mogelijkheden voor uw evenement. Of het nu gaat om festivals, themadagen, sportdagen, beurzen, expo’s en/of congressen; in Lelystad is het mogelijk!

Lelystad is gelegen vlakbij uitvalswegen naar het noorden en het zuiden en in de toekomst dichtbij Lelystad Airport. Hierdoor is Lelystad zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken. En de stad heeft voldoende parkeergelegenheid.

Variëteit

Kenmerkend is de grote variëteit in evenementen, zoals straatbarbecues, festivals, braderieën en culturele- en sportevenementen. De bezoekersaantallen per evenement variëren, van minder dan honderd tot enkele duizenden. Ook de locaties waar evenementen plaatsvinden, variëren. Ze kunnen plaatsvinden in het stadshart, in een woonwijk, aan de kust of in het buitengebied, in de openlucht of binnen in bestaande of tijdelijke bouwwerken.

Evenemententerreinen

De evenemententerreinen zijn voorzien van vaste infrastructuur voor water en stroom. Daarnaast kan je bij de gemeente Lelystad terecht voor verschillende aanvullende diensten. ECL kan je vertellen welke facilitaire ondersteuning wij kunnen bieden.

De capaciteit van de terreinen varieert van 10 tot 10.000 personen, afhankelijk van welk evenemententerrein je gebruikt.

De evenemententerreinen zijn altijd perfect op maat in te delen voor diverse doeleinden en aan te kleden in elke door jou gewenste stijl of sfeer.

Maak je evenement compleet!

We helpen je graag om je evenement te laten slagen. Met onze professionele hulp kunnen wij je evenement compleet maken! We hebben voor iedere doelgroep wat wils. De ideale basis voor evenementen, productpresentaties, festivals of bedrijfsfeesten dus. Bent je benieuwd naar voorbeelden van succesvolle evenementen die al in Lelystad hebben plaatsgevonden?

ECL komt graag met je in contact om de mogelijkheden voor je evenement te bespreken. Onder het genot van een kopje koffie nemen we met jou een kijkje zodat ook jij de unieke energie van Lelystad kunt beleven!


Ontdek meer van Evenementen Coördinatie Lelystad

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Ontdek meer van Evenementen Coördinatie Lelystad

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder