Lelystad krijgt een eigen bevrijdingsfestival. Op 5 mei zullen op de Agorahof verschillende artiesten optreden in het kader van het eerste Bevrijdingsfeest Lelystad. 

Op de line-up staan onder andere Tahko, Djeck & The Mandem (Djeckman & Geoneal MC, Luca Ferron en Remi), dj Pablo, Soulful Six Coverband, Jeroen Hazes en Wesley Klein. 

Vanaf 15.00 uur zijn er activiteiten speciaal voor kinderen. Stadsdichter Yasmin Geradts opent het festival met een gedicht. De presentator van het Bevrijdingsfeest is Matthijs Biesmans. 

Verder belooft het muzikale programma verschillende muziekstijlen, zoals house/techno, soul, hiphop en Nederlandstalig. Ook zijn er foodtrucks voor een hapje en een drankje. ‘We zijn enorm trots op dit eerste Bevrijdingsfeest in onze provinciehoofdstad. Met het feest willen we muziek, kunst en cultuur laten samenkomen. Zo is er een hoofdpodium waar bekende en lokale artiesten geprogrammeerd staan, is er een expositie van de Kunstbende en kunnen kinderen zich laten schminken of een balletje trappen in onze pannakooi,’ aldus organisatoren Cheryl Riepma en Masja Zeegers. Het feest duurt tot 22.00 uur, is gratis toegankelijk en wordt georganiseerd door Evenementen Coördinatie Lelystad (ECL) met bijdragen van de gemeente en horecaondernemers Kok Experience en restaurant Applaus. 

Kijk voor het programma op  www.bevrijdingsfeestlelystad.nl


Ontdek meer van Evenementen Coördinatie Lelystad

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.


0 Comments

Geef een reactie

Avatar placeholder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontdek meer van Evenementen Coördinatie Lelystad

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder