Voor de veertigste keer organiseert het team Nationale Oldtimerdag de leukste Vaderdag van Nederland. Voor de twaalfde keer komen de automobielen, vrachtwagens, jubilerende merken auto’s en brandweerauto’s samen aan de Batavia Boulevard in Lelystad.

Editie 38 zal opnieuw een aantal heel bijzondere jubilarissen tonen, Chrysler en MG vieren beide hun 100-jarig bestaan en hebben hun medewerking toegezegd om van model één tot de hedendaagse auto’s mee te nemen. Verder verschijnen zoals altijd de eigenaren van de automobielen uit de periode “Belle Epoque” en ook is er vanaf dit jaar plaats voor Oldtimers jonger dan 40 jaar.

Rode oldtimer tijdens de Nationale Oldtimerdag Lelystad 2014

De parels uit de hedendaagse en vroege auto geschiedenis zullen hun plek vinden op het prachtig grote terrein naast Bataviastad en het museumplein van Batavialand. Beide zeer aan te bevelen om te bezoeken. Sommige zaken veranderen niet, dus zullen catering, horeca, kinderattracties en muziek het Nationale Oldtimerfeest compleet maken.

Zet in uw agenda Zondag 16 juni, derde zondag in juni, Vaderdag, om te kunnen genieten van een gratis evenement met voor ieder wat wils! Hèt gezinsuitje in Lelystad aan de Batavia Boulevard. U bent van harte welkom, de entree is gratis.


Ontdek meer van Evenementen Coördinatie Lelystad

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

0 Comments

Geef een reactie

Avatar placeholder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.